Decizia producătorilor seriei Fast & Furious după moartea lui Paul Walker. Fanii cer abandonarea filmului




Producătorii sudiourilor Universal s-au reunit duminică pentru a discuta soarta următorului film din celebra franciză Fast & Furious, după moartea tragică a actorului Paul Walker, potrivit Hollywood Reporter.


Publicația a anunțat că noua peliculă din franciză va suferi amânări, însă proiectul nu va fi abandonat, o mare parte a filmărilor fiind deja realizate.

"Toti cei de la Universal suntem devastati. Paul a fost timp de 14 ani un membru iubit al acestei familii, pierderea sa este devastatoare pentru noi si pentru numerosii fani", a declarat un purtator de cuvant de la Universal.

O parte din fanii actorului susțin încă că proiectul ar trebui oprit, din respect pentru Walker.

"Din respect pentru Paul Walker franciza trebuie oprita. Paul e "Fast" si Vin Diesel e "Furious" . Pentru ca "Fast" a murit, franciza nu-si mai are rostul", au comentat fanii.

O situație asemănătoare a avut loc și la moartea lui Heath Ledger, din 2008, în timpul filmărilor pentru ”The Imaginarium of Doctor Parnassus”. Regizorul Terry Gilliam a decis atunci să continue filmările cu Johnny Depp, Jude Law si Colin Farrell, toti jucand rolul lui Heath Ledger.

Comentarii Facebook