De ce s-a spânzurat Robin Williams? Presa americană avansează mai multe variante

 

Moartea tragică a actorului Robin Williams a șocat întreaga lume. Noi detalii despre tragedie continuă să apară zilnic.

  

Corpul domnului Robin Williams a fost găsit într-o poziţie uşor suspendată, cu o curea în jurul gâtului. Celălalt capăt al curelei era blocat între uşa închisă şi cadrul uşii”, a declarat şeriful Keith Boyd. Înainte, actorul ar fi încercat să își taie venele. 

 

Prietenii apropiați ai actorului au relatat pentru site-ul american radaronline.com că Robin Williams era stresat de problemele financiare. El era necăjit că la vârsta de 63 de ani trebuie să muncească din nou și să accepte roluri în filme şi seriale care nu îi plăceau.

 

Robin arăta cumplit. Pierduse foarte mult în greutate şi părea extrem de îngândurat, devenise o umbră”, a afirmat un prieten de-al artistului. 

 

O altă publicație a scris că acesta s-a sinucis după o ceartă cu soţia sa Susan Schneider.

 

Cei doi aveau un mariaj dificil și dormeau separat. 

 

Susan a relatat că și-a văzut soțul ultima dată duminică, în jurul orei locale 22.00, când s-a dus la culcare. A doua zi ea s-a dus să alerge, iar actorul a fost găsit mort de asistenta lui personală, la ora 11.55. Acesta a încercat să îl contacteze, dar nu a reușit, astfel că s-a deplasat la locuinţa acestuia să vadă ce se întâmplă și a descoperit tragedia. 

Comentarii Facebook