De ce nu poate fi Cotabiță mutat la un spital din străintate

 

Gabriel Cotabiță nu poate fi transferat în străinătate, pentru a se încerca un alt tip de tratament. 

 

Gabriel Cotabiță e acum o legumă. Mai are câteva schițe, dar neurologice, deci nu e conștient și cooperant. Mișcă picioarele, dar aceste mișcări sunt neurologice, adică nu sunt conștiente, ci reflexe. Nu răspunde la stimuli. Șansele lui de supraviețuire sunt extrem de mici și dacă, printr-o minune, va scăpa, va fi imposibil să revină la o viață normală, va fi tot legumă, în stare vegetativă”, au declarat surse din cadrul Spitalului Floreasca, conform ziarulring.ro.

 

Recent, am avut chiar un doctor în aceeași stare cu artistul și cu aceleași probleme cardiace în antecedente. A stat pe aparate două-trei luni, apoi a murit. Din experiența mea, va urma un stop cardiac, pentru că îi va ceda inima, iar el e susținut mult de aparate. Dacă l-ar decupla, n-ar mai putea respira. Nu are nicio șansă!”, mai susțin sursele precizate.

 

Artistul nu ar suporta un transfer la o clinică din străinătate ”din cauza creierului care nu suportă presiunile tipice unui transport aerian. Creierul lui nu e mort, mai are unde în EEG”, au precizat aceleași surse.

Comentarii Facebook