Dan Negru dur cu Alexandra Stan: ”Cu ochii vineţi pe tv, fătuca cu Billboardul a intrat în rândul vedetelor autohtone”

 

Dan Negru a comentat situația în care se află Alexandra Stan, spunând că ”fătuca cu Billboardul a intrat în rândul vedetelor autohtone”.

 

Când am vrut s-o invităm pe Alexandra Stan într-un show tv, toţi din echipă m-au convins că fata e o anonimă pentru publicul din România. Aşa şi e! Pentru românul de rând, Alexandra Stan, cu toate performanţele din topurile internaţionale, e necunoscută pentru că aşa şi-a clădit probabil imaginea, departe de televiziunea şi presa din România. Era oarecum intangibilă. De azi, cu pijamalele şi bulendrele la vedere şi cu ochii vineţi arătaţi pe toate televiziunile, fătuca cu Billboardul a intrat în rândul celebrităţilor românce”, a scris Dan Negru pe blog.

 

După ce a fost intens criticat pentru poziția sa, Dan Negru a revenit pe blog și a scris: ”Revin cu un p.s., ultimul, la tema Alexandrei Stan. Şi asta după ce am văzut puzderia de mesaje!!! Dezaprob total bătaia de orice fel, nici nu se pune problema de o astfel de discuţie!!! Cred, totuşi, că domnişoara în cauză şi-a clădit greşit imaginea când a ignorat total publicul din România, refuzând orice contact cu acesta. Sunt mulţi români care habar n-au cum arată Alexandra Stan şi care o descoperă acum, cu ochii vineţi, in pijama. Toate astea n-au nicio legatură cu bătaia care ţine de drept penal”.

 

Tatăl cântăreței a povestit și el că Alexandra a fost bătută pentru că a cerut să fie plătită. ”Totul a început vineri seară. Fata mea i-a cerut socoteală la cele şase luni de concerte pe care le-a avut şi nu a primit niciun ban. El nu a fost de acord să-i dea bani, a aruncat-o din casă, i-a rupt de la gât colierul de aur, i-a oprit laptopul şi hainele. A doua zi când s-a dus să repete o nouă melodie a bătut-o cu picioarele până a lăsat-o inconştientă. A stat două ore acolo, după care a urcat-o în maşină să o aducă acasă. Pe drum ea s-a dat jos din maşină şi el a luat-o din nou la bătaie. Norocul ei a fost că a luat-o la fugă plină de sânge şi a trecut un echipaj de poliţie rutieră care a luat-o şi a dus-o la spital”, a spus tatăl artistei.

Comentarii Facebook