Daily Mail promovează România: Fiţi oaspeţii Prinţului Charles într-o vacanţă idilică!

 

Prinţul Charles a cumpărat o fermă din Transilvania acum şase ani şi a transformat-o într-un complex în care turiştii îşi pot petrece vacanţă într-o atmosfera rurală.

 

Pensiunea nu are TV sau Internet, iar în zona izolată nu există semnal pentru telefoanele mobile, se arată într-un reportaj BBC.

 

Însuşi prinţul Charles şi-a petrecut vacanţele în acest complex rustic, în complet contrast cu viaţă aglomerată din Marea Britanie. Turiştii găsesc aici doar şapte camere aflate în trei clădiri simple, decorate cu mobilier tradiţional.

 

În jurul pensiunilor se întind câmpuri superbe de flori. Într-o plimbare de doar câteva minute poţi culege un buchet cu peste 50 de soiuri diferite, spune corespondentul Daily Mail, Wendy Driver, care a vizitat zona ruptă parcă dintr-un basm, scrie Ziare.com. ”Am gustat din brânză. A fost cea mai delicioasă pe care am mâncat-o vreodată", mărturiseşte Driver.

 

La pensiune, ea a luat masa alături de ceilalţi oaspeţi sub smochinul din grădina, unde veveriţele săreau de pe o creangă pe altă deasupra capului sau. 

 

Jurnalista a mâncat varză acră cu smântână şi o specialitate de mere, iar vinul românesc a impresionat-o.

Comentarii Facebook