Cum să bei alcool fără să te îmbeți. Vezi ce soluție a găsit un producător de bere




Cofondatorul unei companii producătoare de bere a găsit soluția perfectă pentru a putea consuma alcool fără a te îmbăta.

Jim Koch, cofondatorul Boston Beer Company , a afirmat, într-un interviu acordat Esquire, că înghiţirea unei linguriţe de drojdie uscată înainte de a consuma alcool împiedică apariţia stării de beţie, potrivit Mediafax.

Koch a mai precizat că aceasta poate fi amestecată cu iaurt pentru un gust mai plăcut.

Bărbatul susține că substanţa activă din drojdia uscată conţine o enzimă numită alcool-dehidrogenază care descompune alcoolul.

Acesta a explicat și faptul că această enzimă descompune moleculele de alcool în carbon, hidrogen şi oxigen, iar astfel alcoolul nu va mai ajunge la creier și nu va mai induce starea de beție.

Totodată, Jim Koch a ținut să precizeze că această metodă nu elimină total efectele alcoolului, ci doar le reduce.

Comentarii Facebook