Cum a scăpat o tânără de cancer? A consumat un fruct obişnuit - FOTO

 

Candice-Marie Fox, în vârstă de 31 de ani, din Hertfordshire, Anglia, a reușit să învingă cancerul tiroidian, schimbându-și complet stilul de viață.

 

Candice a declarat pentru Dailystar.co.uk că a învins cancerul cu ajutorul merelor. Medicii i-au prezis un viitor sumbru: să moară sau în cel mai bun caz doar să-şi piardă vocea.

 

Înainte de a începe tratamentul cu mere, femeia a suferit o operaţie prin care i-a înlăturat 20 de noduli cancerigeni de la gât. La scurt timp după intervenţia chirurgicală cancerul a revenit.

 

Medicii i-au dat tot atunci veste teribilă, mai are de trăit cinci ani. ”Mi-am spus că trebuie să mă opresc din plâns şi să merg mai departe”, a declarat Candice-Marie Fox. 

 

Femeia și-a schimbat radical viața, a cosumat zilnic mere, grefe, lămâi, kiwi şi banane. De asemenea, a renunțat la tutun, alcool și a început să facă yoga. 

 

Candice s-a despărţit de soţul ei timp de doi ani, a încercat să aibă o gândire pozitivă, să ia ore de dans şi ore de râs. ”Am scăpat de tot ce era negativ şi nociv în viaţa mea. După şase luni, cancerul aproape că dispăruse şi am devenit mult mai fericită pentru viaţa pe care o am”, a mai declarat Candice.

 

Comentarii Facebook