Crin Antonescu: Noul Guvern poate fi numit Ponta 3”, ”Boc 7” sau ”Guvernul Ponta-Boc”



Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, marți, la Parlament, că noul cabinet propus de premierul Victor Ponta mai pote fi numit și guvernul ”Boc 7” sau "Guvernul Ponta – Boc", menţionând că este format prin ”traseismul” regimului Băsescu.

"Constatăm azi că primul ministru şi PSD refuză intrarea pe deplin justificată şi legitimă a lui Klaus Iohannis în Guvernul României, preferând să rupă această mare alianţă, adică făcând în fond ce a făcut Traian Băsescu în 2009, în faţa unei majorităţi parlamentare şi preferă să facă un Guvern în care, cu tot respectul şi fără niciun reproş pentru UDMR, să avem vicepremieri din Cabinetul Emil Boc, miniştri din Cabinetul Emil Boc, aşa încât, dacă am fi maliţioşi, am putea spune că e vorba de Guvernul Ponta 3 sau Boc 7, sau de un Guvern Ponta – Boc", a susţinut Antonescu, potrivit Mediafax.

Liberalul recunoaște însă că Ponta și PSD ”fac paşi serioşi înainte" în lupta cu Traian Băsescu, împlinind lucruri pe care nici şeful statului nu le-a reuşit.

Antonescu precizează și că traseimul parlamentar redevine cu prilejul ruperii USL, decisiv în a redesena majorităţi "împotriva votului dat de cetăţeni".

"Iată că încă un lucru foarte grav din aşa numit regim Traian Băsescu este astăzi adus în actualitate, pur în practică, din nou, de către Victor Ponta şi PSD, probabil în cadrul aceleaşi lupte nemiloase împotriva regimului amintit", a mai spus Antonescu.

Comentarii Facebook