Conducerea Spitalului de Arși despre pacientul care a murit: ”Avea 4-5 viermi. Nu a decedat din cauza lor”

 

Imaginile cu pacientul de la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală arată că acesta avea viermi după ureche.

 

Pacientul pe care colcăiau viermii a murit, dar purtătorul de cuvânt al Spitalului de Arși, medicul Adrian Stănculea, a spus că nu asta a fost cauza.

 

Pacientul a decedat, dar nu din cauza larvelor. Acele larve nu îl omoară. Nu înseamnă că le lăsam să stea pe pacient. Imaginea e reală. Nu am ce să comentez. A existat situația asta, a unui pacient care avea în zona arsă cei patru-cinci viermi. Sunt zone de necroză unde nu poți băga degetele și să speli ca pe mâini, că poți rămâne cu urechea în mână. Zonele acelea se spală cu delicatețe. E de ajuns să fie o muscă, nu vă închipuiți că e ca la gunoi”, a declarat medicul Adrian Stănculea, conform tolo.ro.

 

Imaginile cu pacientul pe care stau viermii au fost filmate de un medic. ”Mai e un caz identic, însă n-am reușit să-l filmăm decât pe acesta. Sunt oameni internați la Arși în urmă cu 10-11 zile. Au fost aduși direct la noi. Cum secția e plină de muște, ceea ce se vede pe filmare sunt, cu mare probabilitate, larve de muște”, a spus medicul de la Spitalul de Arşi din Capitală.

 

Acestea sunt condiţiile în care sunt trataţi pacienţii în acest spital! Și trebuie schimbate!", și-a explicat medicul gestul.

 

Vezi AICI imaginile filmate de curajosul medic.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Comentarii Facebook