Miercuri 24 Aprilie

Concurentă de la Vocea României dezbrăcată pe net-FOTO


Ana Maria Alexie (18 ani), una dintre cele mai frumoase concurente de la "Vocea României", şi-a postat poze în care era dezbrăcată, pe un site de matrimoniale.

Solista şi-a postat câteva poze foarte îndrăzneţe pe un site de matrimoniale, prin intermediul căruia tânăra încerca să-şi găsească rapid jumătatea. Aceasta se autocaracterizează pe site ca fiind "un om simplu, care nu doreşte decât atenţie şi iubire", iar în privinţa aspectului, comentează: "Arăt destul de bine pentru vârsta mea şi gândesc la fel de bine". La rubrica "În căutare de ...", Ana Maria a dat un răspuns care nu mai poate lăsa loc de interpretări: "Caut bărbaţi sau cupluri pentru o relaţie stabilă, doritori de nebunii!".

Potrivit libertatea.ro, câtăreaţa nu a mai folosit de aproape jumătate de an contul de pe site, probabil pentru că nu a mai fost nevoită să-şi caute admiratorii pe internet.

Pentru că era minoră, bruneta şi-a modificat data naşterii pentru a se putea înscrie pe site-ul de matrimoniale, declarând că este născută pe data de 10 ianuarie 1993, în loc de 10 ianuarie 1995.

În continuare descrierii, tânăra se prezinta că fumătoare, consumatoare de alcool, că mănâncă orice şi că are ca hobby-uri muzica, arta, istoria, gimnastica aerobică, drumeţiile, teatrul, dar şi... gătitul.


Comentarii Facebook