Cine este Ilan Laufer, viitorul Minister al Mediului de Afaceri

 

Omul de afaceri Ilan Laufer este propunerea PSD pentru Mediul de Afaceri. Acesta este un fost secretar de stat din Cabinetul Grindeanu.

 

Ilan Laufer a fondat compania Retail Group, dar a și adus în România brandul H&M în România. Soția acestuia, Alina Laufer, a fost numită în aprilie 2017 în conducerea Companiei Municipale Sport pentru Toţi SA Bucureşti, una dintre firmele înfiinţate la Primăria Capitalei de Gabriela Firea.

 

Laufer a fost angajat la Guvern și în perioada 2013-2014, pe funcţia de consilier la Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism. 

 

Acesta deţine mai multe proprietăţi, printre care o casă şi un teren în Corbeanca, dar şi şapte apartamente în Bucureşti. De asemenea, Laufer are o masină Mercedes Benz Clasa S şi o motocicletă Yamaha, ceasuri de lux şi un cont bancar la BRD în valoare de 31.100 de lei. Noul ministru pentru Mediul de Afaceri are şi un împrumut tot la BRD, pe 20 de ani.

 

Ilan Laufer este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport (ANEFS) Bucuresti, scrie gândul.info. 

 

Ilan Laufer a apărut în diverse reviste mondene, chiar și dezbracat pe coperta unei reviste dedicata barbatilor.

 

Alina Laufer a fost sotia unui cantaret de muzica latino, Jorge, iar după divorț s-a căsătorit cu Ilan Laufer. Ea are o colecție impresionantă de fotografii provocatoare pe contul de Facebook.

 

Despre numirea în consiliul de administratie al companiei municipale Sport Pentru Toti Bucuresti SA, infiintata la propunerea primarului general Gabriela Firea, Alina a spus că ”o cunosc pe doamna Gabriela Firea de foarte multa vreme si mi-am pus experienta la dispozitia dumneaei in randuri repetate. Nu sunt sportiva de performanta, insa am facut cursuri de antrenor. Am facut niste cursuri pentru mine”, conform stirileprotv.ro.

 

Foto: Alina Si Ilan Laufer

Comentarii Facebook