Chitaristul unei formații celebre, diagnosticat cu cancer

 

Chitaristul trupei Def Leppard, Vivian Campbell, a fost diagnosticat cu cancer și a anunțat că a început deja şedinţele de chimioterapie.

 

Chitaristul în vârstă de 50 de ani a precizat într-un comunicat dat publicității că suferă de limfom Hodgkin şi că a început şedinţele de chimioterapie în urmă cu două luni, conform site-ul revistei People.

 

Mă simt norocos pentru faptul că boala mea, cancerul, mi-a transmis un semnal de alarmă sub forma unei tuse care nu trece”, a declarat Vivian Campbell.

 

Vivian Campbell va pleca în turneu în această vară cu trupa Def Leppard, iar prima dată vor cânta la Hellfest Music Festival din Franţa, pe 21 iunie. Turneul se va încheia cu un concert pe 17 iulie, în oraşul Canandaigua, din statul american New York.

 

Vivian Campbell a cântat în alte două trupe rock celebre: Dio şi Thin Lizzy.

 

Def Leppard este o trupă rock britanică, devenită cunoscută datorită albumelor ”Pyromania" şi "Hysteria”. Albumul ”Adrenalize”, lansat în 1992, s-a vândut în peste şapte milioane de copii pe plan mondial, având hituri precum ”Tonight”, ”Have You Ever Needed Someone So Bad”, ”Make Love Like a Man”, ”Let's Get Rocked” şi ”Stand Up (Kick Love Into Motion)”.

Comentarii Facebook