Cele mai benefice ceaiuri pentru organism



Fie că este verde, alb, negru sau roșu, ceaiul are numeroase efecte benefice asupra organismului, printre cele mai importante fiint cel de antioxidant, iar consumul zilnic de ceai îți poate îmbunătăți starea de sănătate considerabil.

Iată care sunt ce cele mai benefice tipuri de ceai pentru sănătatea ta:


Ceaiul verde

Este una dintre cele mai vechi bauturi din lume si are numeroase beneficii asupra organismului tau. Ceaiul verde ajuta metabolismul in procesul de ardere al grasimilor, are efect antioxidant, previne imbatranirea celulara si ajuta chiar si la prevenirea cancerului. Consuma minimum o ceasca cu ceai verde pe zi si rezultatele nu vor intarzia sa apara. De asemenea, ca sa profiti din plin de efectele ceaiului verde alege sa-l consumi simplu, fara sa adaugi lapte sau zahar. Un desert delicios si usor pentru masa pranz poate fi o cana cu ceai verde, consumata cu un patratel de ciocolata neagra.

Ceai rosu

Este un tip de ceai produs in Africa, in ziua de astazi fiind folosit in principal in diete, gratie proprietatilor sale de a arde grasimile. Ceaiul rosu poate regla nivelul de colesterol si acid uric din organism, imbunateste digestia, circulatia si tensiunea.


Ceai alb

Este considerat cel mai bun antioxidant natural, fiind de patru ori mai puternic decat ceaiul verde. Bogat in vitamina C si E, ceaiul alb este benefic pentru par, deoarece il face mai puternic, combate radicalii liberi, previne imbatranirea si diminueaza nivelul de zahar din sange. Bucura-te de savoarea unei cesti de ceai alb, fara sa adaugi zahar, miere sau lapte.



Citeste mai multe pe Foodstory

Comentarii Facebook