Joi 15 Aprilie

Ce mesaj a transmis Demi Lovato, după supradoza care aproape a ucis-o

 

Cântăreața Demi Lovato a vorbit despre problemele pe care le are din cauza dependenței de substanțe interzise.

 

Artista este cunoscută pentru faptul că a recunoscut adeseori public că a fost dependentă de alcool și droguri și a vorbit deschis despre bătălia pe care o duce pentru a nu mai cădea pradă tentației.

 

Am vorbit întotdeauna deschis despre lupta mea cu dependența. Ce am învățat acum este că boala aceasta nu dispare și nu se estompează în timp. Este un lucru pe care trebuie să încerc să îl depășesc, pentru că nu am făcut-o încă.

 

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine și încă în viață. Le sunt recunoscătoare fanilor mei pentru tot sprijinul și iubirea pe care mi-au arătat-o în ultima săptămână. Gândurile voastre pozitive mă ajută în aceste momente dificile.

 

Vreau să le mulțumesc familiei, echipei mele și medicilor de la Cedars-Sinai, care mi-au fost alături în tot acest timp. Fără ei nu aș mai fi putut scrie acum această scrisoare.

 

Am nevoie de timp să mă vindec și să mă reabilitez. Nu voi uita niciodată dragostea voastră și abia aștept ziua în care să pot spune că am depășit aceste momente”, a transmis Demi Lovato.

 

Artista s-a ținut șase ani departe de droguri și alcool, dar a dezvăluit în luna iulie, în piesa ”Sober”, că a recidivat. După câteva săptămâni, Demi Lovato a fost găsită inconștientă în casa sa din Los Angeles. Paramedicii care au sosit să o salveze au tratat-o cu Narcan, un medicament folosit pentru a ameliora simptomele supradozelor, scrie Digi 24.

 

Artista a rămas internată la spitalul Cedars-Sinai, deoarece a suferit unele complicații din cauza supradozei, printre care se numără greață, amețeli și dureri puternice de cap.

Comentarii Facebook