Care sunt cele mai bârfitoare femei, în funcţie de zodie

 

Astrele spun și care sunt cele mai bîrfitoare zodii, care nu au liniște dacă nu știu tot ce se întâmplă în jurul lor.

 

Cele mai bârfitoare zodii sunt gemenii, leu și pești, scrie unica.ro.

 

Femeia berbec

În general nu este o persoană bârfitoare, însă uneori se grăbeşte să judece oamenii înainte de a-i cunoaşte cu adevărat.

 

Femeia taur

Ea spune că nu bârfeşte niciodată, dar nu e deloc adevărat. Chiar dacă nu e bârfitoarea horoscopului şi nu e ea cea care porneşte bârfa, nu se poate abţine atunci când persoanele din jur încep să vorbească despre cineva cunoscut.

 

Femeia gemeni

Pentru ea bârfele sunt ceva la ordinea zilei. I se pare distractiv să judece oamenii, mai ales dacă persoanele respective îi sunt cunoscute. Dar nu se abţine să bârfească nici necunoscuţi, atâta timp cât prietenele îi oferă suficiente informaţii despre persoanele respective.

 

Femeia rac

Judecă oamenii prea repede şi uneori e cea care răspândeşte bârfa. Dacă e un subiect bun, pur şi simplu nu se poate abţine să nu le spună şi altora.

 

Femeia leu

Face parte din grupul bârfitoarelor din horoscop. Mai ales în a doua jumătate a vieţii, ea este la curent cu tot ce se întâmplă, ştie totul despre persoanele apropiate şi chiar îi face plăcere să bârfească la cafea, alături de prietenele apropiate. E genul de femeie care descoase firul în patru şi nu se lasă până nu află fiecare detaliu.

 

Femeia fecioară

Chiar dacă aparent e o tipă drăguţă, ea ascunde întotdeauna puţină răutate. Bârfeşte şi judecă oameni pe care, de cele mai multe ori, nici nu îi cunoaşte. Pentru ea bârfa e un tip de distracţie.

 

Femeia balanţă

E atât de nehotărâtă, în general, încât uneori nici ea nu ştie dacă să se implice în discuţii şi să bârfească puţin sau să-şi vadă de treabă. De cele mai multe ori alege să asiste şi să nu bârfească.

 

Femeia scorpion

Bârfeşte ori de câte ori are ocazia, pentru că i se pare distractiv. Şi, mai mult decât atât, de cele mai multe ori tot ea răspândeşte bârfele...

 

Femeia săgetător

Nu îi place să bârfească şi chiar evită grupurile în care se practică această activitate.

 

Femeia capricorn

Ea spune că nu îi place să bârfească şi că această activitate este de-a dreptul josnică, dar, fără să-şi dea seama, ajunge să îi bârfească pe bârfitori.

 

Femeia vărsător

E o persoană calmă şi visătoare, care nu doar că nu bârfeşte, dar nici măcar nu e interesată de astfel de activităţi. Chiar dacă uneori se întâmplă să fie într-un grup de prietene bârfitoare, preferă să viseze cu ochii deschişi la alte lucruri şi să nu ia parte la discuţii.

 

Femeia peşti

Încheie grupul bârfitoarelor din horoscop. Nici ea nu se poate abţine, deşi vrea să păstreze aparenţele. Dar toată lumea ştie că e o bârfitoare înrăită.

Comentarii Facebook