Boc dupa protestul din Parlament: Nu aceasta este solutia in fata problemelor - VIDEO


Premierul Emil Boc a declarat dupa tentativa de sinucidere din Parlament ca aceasta nu este solutia pentru rezolvarea problemelor.

"Eu stiu si inteleg faptul ca multi romani o duc greu in aceste vremuri de criza. Si acest lucru nu reprezinta vina exclusiv a cuiva. Sunt vremuri pe care trebuie sa le trecem prin solidaritate, luciditate, rationalitate si cu echilibru", a declarat premierul Emil Boc, citat de realitatea.net.

"Fac apel inca o data la luciditate si rationalitate. Cred ca aceasta este abordarea pe care trebuie sa o avem pentru a putea trece peste aceste vremuri. In vremuri grele trebuie sa avem taria sa luam cele mai bune si corecte sau cele mai bune si rationale decizii. Este un lucru tragic, care m-a socat", a mai afirmat Emil Boc.

Adrian Sobaru, angajat in calitate de electrician la TVR, s-a aruncat de la unul dintre balcoanele Parlamentului inainte de discursul pe care urma sa il tina premierul Emil Boc. Barbatul a strigat: "Pentru tine, Boc!" si avea scris pe tricou: "Ne-ati ucis viitorul!".

Comentarii Facebook