Becali il ataca pe Arafat: Cum sa sustin eu un arab? Fac eu un SMURD pe model francez


Gigi Becali a declarat ca va plati cate amenzi va trebui, dar nu isi retrage afirmatiile distriminatorii la adresa lui Raed Arafat.

"Sa faca si 17.000 de anchete, cum sa-i iau apararea lui Arafat? Niciodata! Cum sa iau apararea unui strain, cum sa-l puna ministru secretar de stat, pune un ministru sange din sangele romanilor. Nu mai pot eu de toti de la discriminare. 50 de miliarde sa-mi dea amenda si tot nu ii iau apararea, sa imi dea cate 20 de milioane amenda in fiecare zi si tot nu o fac. Fac eu un SMURD mai bun decat al lui, iau proiectul de la francezi. Eu imi apar neamul meu in fata oricarui strain", a spus Becali.

Europarlamentarul este cercetat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dupa ce s-a aratat scarbit ca "oameni din galeria Stelei au iesit in strada pentru a lua apararea unui arab. Chiar daca a gresit Basescu, n-ai cum sa iei apararea unui arab".

Presedintele Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), Csaba Ferenc Asztalos, a declarat ca "este o abordare simplista si nefericita a lui Becali. Este grava pentru ca vine de la cineva care are si statut de europarlamentar".

Comentarii Facebook