Becali a ieșit din închisoare. Care au fost primele sale declarații



Gigi Becali a fost eliberat, vineri, din închisoarea Poarta Albă, iar la ieșirea din penitenciar a dat nas în nas cu ziariștii.

Acesta a stat de vorba puțin cu jurnaliștii prezenți, însă nu înainte de a-și cere scuze față de soția și de fiice pentru că nu pleacă mai repede spre casă, acolo unde toată familia îl așteaptă.

„Pușcăria m-a sporit cu dragoste. Mă închin și îi mulțumesc lui Hristos pentru că sunt liber. Îmi iertare de la toti cei pe care i-am suparat. Jurnaliști, politicieni, procurori, judecatori... toți să mă ierte. Acum nu mai vreau răul nimănui, eu mă rog și pentru binele dușmanilor. Încerc să îmi înving și ultima urmă de răutate de mine. Eu greșeam... să mă iau la ceartă cu președintele țării... Vreau să mă împac și să îl mărturisesc pe Hristos. Spun lucruri importante, însă nu voi face senzațional. I-am îmbrățișat cu lacrimi pe colegii de pușcărie. Nu mai am putere să stau în viața publică. Acum vreau mântuire. Cea mai mare durere a mea a fost că nu am putut să îmi ajut fetele, pe care voi mi le chinuiți filmându-le”, a spus Becali, potrivit libertatea.ro.

Omul de afaceri a spus și câteva vorbe despre viața din închisoare.

Am fost șef de cameră și de toate. Mi-au spus băieții că eu i-am condus cu mintea, nu cu pumnul. Atunci am mers după colț și am plâns”, a mai declarat Gigi.

Cine pariază că Becali nu se schimbă, greșește. La palat la mine va fi numai muzică bisericească și oameni duhovnicești. Voi cumpăra tipografie să scot multe cărți despre religie”, a conchis latifundiarul.

Comentarii Facebook