Banciu il critica dur pe Huidu: "Nesimtitule, daca iti respectai victimele asa cum spui, nu mergeai cu 200 la ora la trei zile dupa accident" VID


Radu Banciu, realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu", l-a atacat dur pe Serban Huidu, spunand ca: "Daca isi respecta victimele asa cum spune, nu mergea cu 200 la ora la trei zile dupa accident".

"Huidu a fost sfatuit de avocatii lui sa o ia el mai piano asa. El nu este asa. serban Huidu si omul este cel care mergea cu 200 la ora dupa ce a omorat trei oameni si cel pe care l-am vazut in emisiune atata timp. Acest text nu este redactat de el ca el nu stie sa scrie", a declarat Radu Banciu la B1 TV.

"Huidu avea doua variante: sase ani de parnaie si aroganta maxima sau sa stea umil in fata camerei si in fata blogului si sa spuna ca a gresit. El spune ca nu va mai aparea la Cronica din respect pentru victimele accidentului. Nici vorba, daca le respectai nu mergeai cu 200 la ora la trei zile dupa accident. Decat sa faci puscarie, mai bine iti ceri iertare", a mai spus Banciu.

"Eu nu am nimic cu Serban Huidu, eu am ce am cu faptul in sine. si sa nu mai dea vina pe ziarisi ca noi nu suntem colegii lui de breasla. Cand voi omori si eu trei oameni ca el, atunci vom fi colegi de breasla. E un nesimtit!", a mai afirmat Radu Banciu.


Comentarii Facebook