Vineri 29 Septembrie

Au jucat Pokémon Go și au trecut ilegal granița în SUA

 

Pokémon Go a creat isterie în rândul tinerilor, iar unii dintre ei s-au trezit la un pas de a fi arestați.

 

Doi adolescenți din Canada, total absorbiți de joc, au trecut fără să-și dea seama graniţa americano-canadiană.

 

Agenții US Border Patrol au depistat ”doi inşi care se îndreptau spre sud venind din Canada și care jucau Pokémon Go pe telefoanele lor mobile”, se arată în comunicat, iar polițiștii ”au determinat repede la fața locului că este vorba de doi adolescenţi care habar nu aveau pe teritoriul cărui stat se aflau”.

 

Cei doi tineri au fost predați părinților, fără a fi cercetați pentru că au trecut ilegal graniţa, conform stiridebune.ro.

 

Pokémon Go este un joc gratuit, care implică găsirea și capturarea de personaje virtuale Pokemon în diferite locuri din viața reală. Practic, utilizatorii se mută din jocul digital în lumea fizică, prin intermediul camerei smartphone-ului lor, făcându-i să descopere locații în viața reală unde pot găsi, face schimb și lupta cu pokemoni. Jocul în sine este gratuit, însă utilizatorul este stimulat să bage mâna în buzunar dacă vrea să adauge anumite funcții suplimentare. Numele Pokemon este o abreviere a cuvintelor Pocket Monsters, care în traducere înseamnă "monștri de buzunar".

Comentarii Facebook