Joi 9 Aprilie

Atac virulent la adresa lui Obama. A fost comparat cu o maimuțăCoreea de Nord a lansat acuze la adresa Statelor Unite, susținând că au întrerupt conexiunea la Internet la începutul săptămânii şi l-a catalogat "maimuţă" pe preşedintele american, Barack Obama, pentru că a încurajat cinematografe să proiecte filmul "The Interview" care-l parodiază pe liderul nord-coreean.

Barack "Obama este în continuare imprudent în vorbe şi fapte, ca o maimuţă într-o pădure tropicală", afirmă Comisia Naţională nord-coreeană pentru Apărare (NDC), acuzându-l pe preşedintele american că a îndemnat săli de cinema să difuzeze filmul de Crăciun, scrie Mediafax.

"În cazul în care Statele Unite continuă să fie arogante, despotice şi să folosească metode de gangster în pofida avertismentelor repetate (ale Coreei de Nord), ele ar trebui să ţină cont de faptul că acţiunile lor politice ratate vor antrena inevitabil lovituri mortale", a declarat un purtător de cuvânt.

Studiourile Sony au fost ”prădate” de hackeri, iar FBI a atribuit atacul informatic, în urma căruia au fost publicate pe internet o serie de filme care abia apăruseră în cinematografi și câteva chiar nelansate, Coreei de Nord.

Inițial, Sony a decis să anuleze lansarea filmului, însp apoi s-a răzgândit şi a programat premiera în anumite săli de cinema, în Statele Unite, în ziua de Crăciun, iar pe Internet pe 24 decembrie.

Comentarii Facebook