Arafat ameninta ca isi da demisia in urma scandalului cu Basescu: Voi comenta legea sanatatii din afara


Secretarul de stat din cadrul Ministerului Sanatatii, Raed Arafat, a anuntat ca se gandeste sa isi dea demisia, dupa ce a avut un schimb de replici cu presedintele Basescu pe tema legii sanatatii.

"Eu cred ca trebuie sa ma gandesc foarte serios sa vorbesc din afara. Eu din interior sunt limitat sa discut cu domnul ministru. Pana maine ma voi gandi daca imi dau demisia. Lumea nu ma crede. Nu stiu de ce lumea crede ca ma apar pe maine. Maine voi gasi un alt loc, mai bine platit. Personalizam totul in jurul unui om si nu ne uitam la ce se intampla in sistemul de urgenta, tocmai ca sa-l multumim pe Vladescu. Asta e ultima batalie pentru dezvoltarea unui sistem de urgenta. Ma retrag si vorbesc din afara ca orice cetatean roman, fara sa am obligatii in Guvern. Asa este normal si onest din partea mea", a declarat Raed Arafat.

"Astept ca domnul Arafat sa-si inteleaga rostul de secretar de stat. Ar fi regretabil sa-si prezinte demisia", i-a raspuns presedintele Traian Basescu, fondatorului SMURD.

 

Basescu il acuza pe Arafat ca dezinformeaza si creaza psihoza cu legea sanatatii VIDEO

Comentarii Facebook