Alexandru Arşinel este cel mai bogat actor român. Topul celor mai înstăriți artiști ai scenei

 

Alexandru Arşinel este cel mai bogat actor român, având o avere cifrată la câteva sute de mii de euro.

 

Directorul Teatrului ”Constantin Tănase”, Alexandru Arşinel a strâns o avere consistentă: 6 terenuri, patru case în Bucureşti, Suceava, Sinaia şi Dâmboviţa, un apartament în Bucureşti, o maşină, 100.000 de euro în conturi şi alti 100.000 de euro împrumutaţi fiului său. 

 

Directorul ”Teatrului MIC”, Florin Călinescu, deţine 3 terenuri în Argeş şi Brasov, două apartamente în Bucureşti, unul în Timişoara, o casă de vacanţă în Poiana Braşov, două ceasuri în valoare de 27.000 de euro şi o maşină din 2012, de 39.000 de euro, scrie realitatea.net.

 

Maia Morgentern a jucat în sute de roluri, dar poate cel mai celebru este cel al fecioarei Maria din ”Patimile lui Hristos”, un film produs de celebrul Mel Gibson. Directoare la Teatrul Evreiesc, Maia Morgenstern deţine o casă şi un apartament în Bucureşti, o maşină şi 100.000 de euro în conturi.

 

Locul patru în clasamentul celor mai bogaţi oameni de teatru este ocupat de Mihai Mălaimare. Directorul Teatrului Masca are în proprietate patru terenuri în Bucureşti, Botoşani şi Prahova, un apartament şi o casă în Bucuresti, o alta în Prahova şi o maşină.

Comentarii Facebook