UPDATE: Madalina Manole s-a sinucis inghitind insecticid. "Imi pare rau. Nu mai sunt frumoasa" spune intr-un mesaj de adio - surse juridice

 

UPDATE2: Surse juridice citate de Mediafax sustin ca Madalina a inghitit insecticid, aceasta fiind probabila cauza a mortii. Langa corpul ei a fost gasit un recipient cu insecticid si un pahar.

 

La ora cand a fost gasita, Madalina era cazuta in holul de langa baie, cu capul spart, intr-o balta de sange.

 

Potrivit acelorasi surse juridice Mediafax, in mesajul pe care l-a lasat in jurul orei 2 artista spunea ca ii pare rau, dar nu se mai simte frumoasa.

 

Autopsia va avea loc joi.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE1 : Madalina ar fi lasat un mesaj pe telefonul mobil sotului ei in care spune ca ii pare rau si ca stie ca este iubita.

"Este vorba de un mesaj lasat sotului ei pe telefonul mobil despre care nu pot sa dau mai multe detalii, este un mesaj personal si familia nu vrea sa-l faca public. Nu sunt suspiciuni de omor, in acest moment este examinat cadavrul si nu sunt urme de violenta. Este adevarat ca artista a ingurgitat niste medicamente, care este posibil sa fi provocat decesul. Este una dintre variantele luate in calcul, inca ancheta este in desfasurare", a declarat Claudia Burada, purtator de cuvant al Politiei Ilfov.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trupul Madalinei a fost gasit de sotul ei, Mircea Petru, in locuinta din Otopeni. La ora 6.30 acesta a apelat 112 si a anuntat evenimentul nefericit. Prima ipoteza a anchetatorilor este sinuciderea.

Se pare ca artista ar fi luat o doza prea mare de medicamente, dar inca nu se stie exact care au fost acestea.

"Sotul a apelat serviciul de ambulanta, dupa ce a gasit-o cazuta in holul locuintei. Ancheta este in desfasurare. Sotul a spus ca s-au culcat linistiti in jurul orei unu, mai ales ca azi era ziua ei", a declarat Manuel Nica de la Politia Ilfov.

Madalina Manole ar fi implinit azi 43 de ani. Ea canta din 1991 si a obtinut un disc de aur pentru albumul "Fata draga". Madalina avea un baietel de 2 ani.

Comentarii Facebook