A fost lansat mult așteptatul iPhone X. Vezi cum arată și cât va costa VIDEO



Apple a lansat, marți seară, noua generație de iPhone, mult așteptată de fani. Compania a lansat două game de smartphone, iPhone 8 și 8 Plus, dar și un model aniversar, numit iPhone X (n.red. iPhone Zece), pentru a marca 10 ani de la lansarea primului smartphone al companiei.

Astfel, noul iPhone x vine cu un nou design, cu o construcție din metal și sticlă, care permite acum utilizarea tehnologiei de încărcare wireless. Terminalul este dotat un un chipset cu 25%, un display OLED cu diagonala de 5,8 inci numit „Super Retina” (rezoluţie 2.436 x 1.125 pixeli, densitate 458 ppi), care acoperă aproape toată partea frontală, cameră principală duală, cu senzori de 12 MP (f/1.8 şi f/2.4), ambii senzori beneficiind de stabilizare optică a imaginii.

Prețul noului iPhone X va porni de la 999 dolari, iar acesta va putea fi precomandat abia peste șase săptămâni.

De asemenea, în cadrul evenimentului au fost lansate și iPhone 8 și 8 Plus, care au un design aproape identic cu iPhone 7 și 7 Plus, diferența constând în construcția din sticlă, care permite încărcarea Wireless.

Cele două gadget-uri sunt vin cu mici îmbunătățiri de hardware față de predecesorii lor, acestea având camere puțin mai performate și același chipset ca și pe iPhone X.

Cea mai ieftină variantă de iPhone 8 va costa 699 dolari, iar iPhone 8 Plus va porni de la 799 dolari.

Comentarii Facebook