Magazin INVIDIAUOMO deschis în IULIUS MALL CLUJ (P)

 

Pasionaţii de fashion şi cumpărături au o nouă surpriză din partea Iulius Mall Cluj. De curând, la etajul mall-ului s-a deschis cel de-al doilea magazin INVIDIAUOMO din România.

 

Brandul considerat un punct de referinţă în moda italiană, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei va aduce și reduceri. Cu ocazia inaugurării, clienţi INVIDIAUOMO din Iulius Mall Cluj vor beneficia de un discount de 30 de lei la fiecare produs cumpărat până pe 10 mai 2015.

 

Colecţia INVIDIAUOMO este focalizată pe cămaşa bărbătească, cu o largă ofertă de materiale uni, cu dungi sau carouri, în culori şi mărimi diferite. La acestea se adaugă pulovere, tricouri polo, pantaloni, jachete şi o vastă gamă de accesorii, precum cravate, butoni, curele şi eşarfe, care se disting prin eleganţă, originalitate şi bun gust. Pentru o ţinută completă, în magazin este disponibilă şi o selecţie de încălţăminte realizată în Italia.

 

Colecţia INVIDIADONNA este minuţios studiată, astfel încât să răspundă preferinţelor tuturor doamnelor şi domnişoarelor. Cămaşile, puloverele, tricourile polo şi jachetele, create din ţesături elasticizate şi bumbac fin, le permit femeilor să realizeze un look la modă, care să le evidenţieze frumuseţea.

 

INVIDIAUOMO din Iulius Mall Cluj este cel de-al doilea magazin deschis în România de brandul italian, primul fiind prezent tot în reţeaua IULIUS, la Timişoara.

 

INVIDIAUOMO are o experienţă de peste 40 de ani pe segmentul fashion internaţional, fiind prezent cu peste 50 de magazine în 11 ţări. 

Comentarii Facebook