Marti 24 Mai

Replica lui Alex Pițurcă după ce s-a scris că a părăsit-o pe Cristina Ich. Ce mesaj a postat fotbalistul


La începutul lunii ianuarie 2022, publicațiile mondene au început să scrie faptul că Alex Pițurcă s-a despărțit de Cristina Ich, femeia cu care are un copil. Influencerul nu a vrut să clarifice lucrurile, deși interesul pentru acest subiect a fost foarte mare.

Cristina Ich nu a vrut să spună dacă s-a despărțit sau nu de Alex Pițurcă. Cei doi sunt foarte discreți în privința vieții personale: postează rar imagini cu fiul lor, Noah, și nu discută despre problemele de cuplu.

În urmă cu o zi, Cristina Ich a subliniat faptul că poate depăși cu ușurință o despărțire, chiar dacă este vorba despre tatăl copilului ei. Însă nu a negat, nici confirmat zvonurile.

Replica lui Alex Pițurcă după ce s-a scris că a părăsit-o pe Cristina Ich

Dacă partenera lui nu a dorit să clarifice lucrurile, Alex Pițurcă a postat un mesaj care neagă informațiile apărute în presă.

Nu m-am despărțit de Cristina și nici nu am de gând. Mulțumesc”, a notat el pe Instastories.

Alex Pițurcă nu este foarte activ pe rețelele de socializare. Se întâmplă rar să posteze lucruri care nu au legătură cu business-ul lui. Fiul lui Victor Pițurcă a investit masiv în imobiliare și își promovează des complexul rezidențial pe rețelele sociale.

Mama Cristinei Ich, discuție despre căsătorie

Într-o serie de Instastories postate de Christina Ich, mama ei spunea că pe vremea ei, lumea mai întâi se căsătorea și abia apoi apăreau copiii. Ea sublinia faptul că lucrurile s-au schimbat, iar frumoasa șatenă s-a simțit vizată de această afirmație.

Și eu cu Alex m-am cunoscut după ce am făcut copil. (…) M-am îndrăgostit, am făcut un copil și dup-aia m-am cunoscut. (...) Dacă mă cunoșteam cum mă cunosc cu Alex acuma, 100% și îi cunosc defectele, calitățile și așa mai departe, crezi că mai făceam copil, sincer?”, a spus Cristina Ich, fiind foarte sinceră atunci când vine vorba despre relația ei cu Alex.

Ea a mărturisit că ei se iubesc și acum, dar lucrurile sunt diferite față de cum erau la început, când a apărut Noah.

Comentarii Facebook