Ce a pățit îndrăgita interpretă Delia la concertul lui Beyonce, în Polonia: „Țeapă de 2.000 de euro. Nu eram singurii care aveam problema asta”


Beyonce a avut ultimul concert în Varșovia înainte de a se îndrepta spre Canada și Statele Unite ale Americii. Delia Matache a mers în Varșovia să participe la concertul celebrei cântărețe, însă când a ajuns acolo a avut parte de o mare dezamăgire.

Interpreta a achiziționat bilete de pe un site, care a vândut biletele de două ori. Din fericire, vedeta a reușit să rezolve situația și a văzut-o live pe Beyonce.

Voiam să vă spun să aveți mare grijă dacă vă luați vreodată bilete de pe Viagogo, mare grijă că sunt foarte multe țepe. Țepe cum ne-am luat noi care ne-am trezit foarte târziu că vrem bilete în zona Club Rennaisance, să fiu cât mai aproape, să văd cât mai bine, să aud cât mai bine. 

Ne-am dat seama când am vrut să luăm brățările, când am ajuns, că erau vândute de două ori înainte altor persoane. Țeapă de 2.000 de euro, plus drumul, plus venit în Varșovia. Aveți grijă, luați direct de la sursă, nu eram singurii care aveam problema asta, nu mai luați de la resale”, a transmis Delia pe Instagram.

Comentarii Facebook