UNDER ARMOUR deschide un magazin la Iulius Mall Cluj

 

Under Armour completează portofoliul de magazine al Iulius Mall Cluj.

 

Brandul american de articole sportive a inaugurat prima sa locație din afara Capitalei și îi așteaptă pe clujenii care preferă un stil de viață activ cu echipament sportiv de performanță.

 

Under Armour este situat la etajul Iulius Mall Cluj și ocupă o suprafața de peste 210 mp. Brandul de peste Ocean este unul dintre cei mai importanți producători de echipament sportiv de performanță la nivel mondial. În noua locație, cei pasionați de mișcare vor găsi articole specializate pentru antrenament și sală, alergare, baschet și alte sporturi, personalizate pentru toate categoriile de sportivi, indiferent de vârstă.

 

Produsele inovatoare Under Armour sunt proiectate pentru a-i ajuta pe atleții din întreaga lume să obțină confortul de care au nevoie, fiind utilizate materiale ușoare, care permit pielii să respire, reglează temperatura corpului și au proprietăți antimicrobiene. Pantofii creați de Under Armour oferă un grad sporit de flexibilitate și susținere, având la bază tehnologii avansate.

 

Under Armour a fost înființat în 1996 și este un furnizor mondial de top în domeniul echipamentelor și accesoriilor sportive. Brandul este prezent în România din 2017, iar locația din Iulius Mall Cluj este cea de-a patra inaugurată la nivel național și prima din afara Bucureștiului.  

Comentarii Facebook