Taxe noi pentru cei care călătoresc cu avionul! Compania low-cost care încearcă să obțină mai mult de la călători


Compania aeriană Ryanair este ținta unor critici extrem de dure din partea pasagerilor, pe fondul introducerii unei noi taxe pentru servicii adiționale.

Românii au aflat că sunt taxați în plus pentru pentru servicii adiționale precum bagajul de cală și rezervarea unui loc în avans.

Acum, se pare că Ryanair îi taxează pe pasageri pentru cartea de îmbarcare digitală, ceea ce nu va îmbunătăți în niciun caz reputația companiei, declarată deja ca fiind cea mai proastă alegere în ceea ce privește taxele ascunse, scrie Metro.

Revoltați de noile taxe impuse de compania aeriană, pasagerii au postat pe X (fostul Twitter), mai multe capturi de pe aplicația Ryanair care le cere să selecteze un loc în avans, la un cost cuprins între 8 și 21 de lire sterline, asta dacă doresc să descarce cartea de îmbarcare digitală.

Pasagerii au subliniat că cei care au refuzat să plătească suma solicitată au fost nevoiți să aștepte la aeroport pentru a primi o carte de îmbarcare tipărită.

Deci, Ryanair, obligi călătorii care nu doresc să rezerve un loc, să aștepte la ghișeu ca să li se printeze cartea de îmbarcare. Asta e grozav pentru mediu și încă o lovitură ieftină la adresa pasagerilor pentru a plăti mai mult pentru a călători. Un nou minim pentru Ryanair. Absolut dezonorant”, a scris un pasager pe X.

Acum, Ryanair îi taxează pe pasageri care nu își fac formalitățile de îmbarcare online cu o sumă pentru check-in de până la 55 de lire sterline de persoană.

În ultimele zile foarte mulți pasageri au raportat că au putut accesa cartea de îmbarcare digitală fără a rezerva un loc aleatoriu, ceea ce sugerează că noua taxă nu s-a aplicat tuturor.

Pasagerii au opțiunea de a alege un loc pentru o mică taxă sau de a li se aloca aleatoriu un loc gratuit”, a transmis un purtător de cuvânt al Ryanair.

Comentarii Facebook