Duminica 8 Decembrie

Samsung lansează primul smartphone flexibil în acest an. Prețul e URIAȘ


Coreenii de la Samsung discută de multă vreme despre crearea unui smartphone cu ecran flexibil, iar toamna trecută aceștia au anunțat primul astfel de model, numit Galaxy F.

În cadrul CES 2019, care are loc în această perioadă, Samsung a dezvălui că Galaxy F urmează să fie lansat pe piață în prima jumătate a anului 2019, cel mai probabil după debutul seriei de dispozitive Galaxy S10, care vor fi adresate mai multor tipuri de utilizatori.

Galaxy F, primul smartphone cu display Infinity-Flex, a fost prezentat în spatele uşilor închise în cadrul CES 2019, lucru care sugerează că produsul este aproape gata de a intra în producţie. Acesta va integra un display mai mic, de 4,7” pe partea din faţă şi unul mare de 7,2” la interior, oferind posibilitatea de a fi folosit atât în mod „normal”, cât şi în mod „tabletă”, la nevoie. Samsung poziţionează acest dispozitiv pe piaţa de business, fiind adresat mai degrabă profesioniştilor cu venituri mari, potrivit go4it.ro.

Totuși, având în vedere că preţul lui Samsung Galaxy F ar putea fi undeva în jurul a 1.850 de dolari, producătorul nu se aşteaptă la vânzări răsunătoare pentru această primă generaţie. Compania spune că se aşteaptă să livreze doar un milion de unităţi ale acestui model pe piaţă în cursul anului 2019 şi că disponibilitatea va fi foarte limitată. 

Cel mai probabil, asemenea altor dispozitive Samsung din trecut, Galaxy F va fi lansat iniţial în Coreea de Sud, iar la ceva timp distanţă va ajunge şi în ţări vestice, cu accent pe Statele Unite.


Comentarii Facebook