S-a deschis primul boutique de cadouri din Cluj, King Of Roses Boutique FOTO

Clujenii care vor să își surprindă persoanele dragi, cu orice ocazie, nu mai trebuie să bată acum magazinele în lung și lat pentru a găsi buchetul de flori și cadoul potrivit.

King of Roses Boutique este un concept unic în Cluj-Napoca, deschis la începutul acestei veri, care a pornit de la nevoia unui magazin în care clienții să poată găsi tot ce au nevoie pentru un cadou special.

Astfel, cei care trec pragul magazinului de pe strada Andrei Mureșanu 12, vor descoperi un spațiu elegant de unde vor putea cumpăra cutii personalizate de flori, parfumuri, șampanie și ciocolată, sau pungi personalizate de cadouri, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Noi ne-am gândit să deschidem un boutique în care clienții noștri să găsească un cadou potrivit, cu flori, parfumuri, șampanii și ciocolată. ”, a precizat proprietarul King Of Roses, Monica Filipoiu.




Conceptul este unul menit să poată fi adaptat pentru toate buzunarele, astfel clienții pot opta de la buchete de flori și plante decorative care pornesc de la 30 de lei, iar o pungă de cadouri personalizată, cu flori și ciocolate fine, pornește de la aproximativ 100 de lei.

Mai mult, boutique-ul are întotdeauna opțiuni fresh pentru clienții săi, colecțiile de flori și cadouri schimbându-se odată cu fiecare anotimp.



Unul dintre cele mai interesante produse din oferta King Of Roses este, fără îndoială, trandafirul criogenat. Importați special din Olanda, trandafirii criogenați vin în toate culorile curcubeului. Datorită procesului de tratare prin criogenare, chiar dacă sunt flori naturale, acești trandafiri pot rezista până la 25 de ani.



De asemenea, compania și-a extins activitatea și în domeniul aranjamentelor decorative pentru nunți și evenimente private.

Avem o echipă specializată cu care lucrăm pentru a oferi servicii de aranjamente florale și decorative pentru nunți și evenimente private. De asemenea, de curând am început să realizăm și aranjamente din plante ornamentale, în ghivece. Deja este o cerere destul de mare pentru acest timp aranjamente și avem și în oferta magazinului asemenea plante ornamentale, pentru casă”, mai spune Monica Filipoiu.



Totodată, clujenii își pot comanda cadourile online, pe pagina de Facebook King Of Roses Boutique, iar apoi tot ce trebuie să facă este să meargă la magazinul fizic pentru a-l ridica. În cazul comenzilor mai mici, este recomandat să plasați comenzile cu o zi înainte, iar în cazul comenzilor mari, se recomandă plasarea comenzilor cu cel puțin 3 zile în avans.

King Of Roses Boutique se află pe strada Andrei Mureșanu nr. 12, iar pentru informații despre toate ofertele și noile colecții, urmăriți pagina de Facebook a magazinului.

Comentarii Facebook