Road Show KÄRCHER Romania 24 – 26 august 2012 in Cluj Napoca. Demonstratii cu echipamente de curatare (P)

                                                                       
În perioada 24 – 26 august Kärcher Romania va organiza în Cluj Napoca un Road Show unde va prezenta şi va efectua demonstraţii practice cu o gamă completă de echipamente de curăţare: aparate de spălat cu jet de apă sub presiune, aspiratoare, maşini de curăţat pardoseală, maşini de măturat, pentru toate domeniile de activitate.

Vizitatorii vor putea testa echipamentele Kärcher participând la aplicaţiile demonstative din 24 – 26 august între orele 09:00- 18:00 efectuate în Cluj Napoca în parcarea magazinului Cora din Str. 1 Decembrie 1918 nr. 142.
Curăţarea este o provocare pentru fiecare, indiferent de domeniul de activitate. De aceea sunteti invitati, sub deviza Kärcher “makes a difference” să gasiti soluţii de rezolvare a problemelor Dvs.

***
KÄRCHER este Nr. 1 Mondial în echipamente şi produse de curăţare, furnizează soluţia potrivită pentru orice aplicaţie, s-a specializat în proiectarea, producerea şi distribuirea de tehnică de curăţare, atât pentru uz casnic cât şi pentru cel profesional şi industrial.

În anul 2011, Kärcher a reuşit din nou să aibă creştere economică, să creeze numeroase locuri de muncă şi să îşi crească cotele de piaţă la nivel mondial.


Fiind lider de piaţă mondial în tehnologia de curăţare, Kärcher a atins cea mai mare cifră de afaceri (1,7 miliarde EUR), precum şi cel mai mare numar de unităţi vândute (8,25 milioane) din istoria companiei.

 

Produsele  inovatoare şi durabile dezvoltate în întregime, în conformitate cu nevoile clienţilor companiei Kärcher sunt un factor major care contribuie la cresterea companiei. Un aspect important este reducerea consumului de energie în timp ce creşte performanţa de curăţare.

Numai anul trecut Kärcher a adus peste 100 de produse noi pe piaţă, inclusiv  aparatele de frecat - aspirat B 40 şi B 60. Aparate de curaţat cu înaltă presiune cu încălzire având  funcţie de eco efficiency cu economisirea energiei. Aspiratoare uscat-umed, cu curăţarea eficientă a filtrelor cât şi accesorii unice pentru aparate de curăţat cu înaltă presiune.

 

În 2011 compania a fost, de asemenea, implicata în conservarea mediului, şi a sprijinit numeroase instituţii caritabile, sociale şi culturale în mai multe ţări. Kärcher este un partener al SOS Satele Copiilor şi membră a Retelei Global Compact ONU. Kärcher a făcut uz de propria tehnologie şi expertiză pentru a contribui la întreţinerea şi curăţarea monumentelor  valoroase, cum ar fi teatrul în aer liber Loreley în Valea Rinului şi în partea de sus N a Turnului  Seul din capitala Coreei de Sud.

Compania Kärcher este prezentă în România din 1992, un birou de reprezentanţă al companiei a fost înfiinţat în 2002 iar în anul 2008 s-au pus bazele companiei Kärcher România.

 

La momentul actual compania asigură acoperirea întregului teritoriu al ţării prin reprezentanţi de vânzări şi service, având la momentul actual un numar de 25 de angajaţi. Aparatele şi echipamentele profesionale Kärcher se comercializează printr-o reţea de peste 85 de distribuitori şi în 175 de magazine care vând echipamente de uz casnic.

 

Kärcher Romania a încheiat anul 2011 cu o cifră de afaceri în creştere cu 15% faţă de anul precedent.


Comentarii Facebook