Prima saltea cu arcuri de lemn din lume in premiera la Cluj! Saltelele Vitalwood au garantie 30 de ani (P)

Prima saltea cu arcuri de lemn din lume a fost prezentata in cadrul targului de mobila din Bucuresti. In aceste zile saltelele cu arcuri de lemn pot fi vazute si la Cluj, in perioada 19-28 septembrie in showroom-ul de pe Calea Floresti,nr.42 sau la expozitia Decoshow din Polus Center, in  perioada 23-25.09.

 

Saltelele Vitalwood nu sunt la fel cu cele cu care sunteti obisnuiti. Miezul saltelei contine arcuri elicoidale care dupa comprimare revin 100% la forma  initiala, asigurand astfel o distributie totala a greutatii. Totodata, acestea  protejeaza si salteaua de supraincãrcare.

 

Acest suport asigura o sustinere anatomica perfecta ,avand o durata de viatã mult mai mare.O caracteristicã importanta si unica a miezului este faptul ca miscarea corpului genereaza o autoaerisire in saltea prin locasul arcurilor.

 

Datorita acestor caracteristici unice,saltelele Vitalwood au o garantie de 30 de ani,certificate de institutul european TÜV-SUD.

 

Fata de saltelele cu arcuri metalice,saltelele Vitalwood nu capteaza si nu amplifica semnalele electrice si electromagnetice,care pot fi daunatoare organismului, generand insomnie, sau chiar anumite boli. Husele saltelelor Vitalwood sunt extrem de moi, rasfatand pielea. Din combinatia inteligenta a fibrelor speciale, rezultã un climat aerisit,antibacterian,antialergic foarte potivit pentru un somn odihnitor.

 

Saltelele Vitalwood pot fi comandate si in marimi atipice.

Comentarii Facebook