Pizza Hut închide 13 restaurante în România, inclusiv din Cluj. Consumul din România începe să frâneze puternic!


Pizza Hut închide 13 din cele 43 de restaurante din România, în următoarele șase luni. Anunțul vine într-o perioadă în care consumul din România începe să frâneze puternic.

American Restaurant System SA, ce operează în România brandurile Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery, a anunțat că va închide 13 restaurante, din cele 43, într-o perioadă de aproximativ 6 luni, informează compania printr-un comunicat transmis Bursei de la Bucureşti.

  1. Pizza Hut Delivery Sun Plaza
  2. Pizza Hut Delivery Vitan
  3. Pizza Hut Delivery Cora Lujerului
  4. Pizza Hut Delivery Baba Novac
  5. Pizza Hut Delivery Cluj Cora
  6. Pizza Hut Craiova Electroputere
  7. Pizza Hut Delivery Târgu Mureș
  8. Pizza Hut Delivery Drumul Taberei
  9. Pizza Hut Delivery Mihalache 
  10. Pizza Hut Delivery 13 Septembrie
  11. Pizza Hut Delivery Ploiești Omnia
  12. Pizza Hut Delivery Tomis Constanța
  13. Pizza Hut Timișoara Iulius

„Conducerea Sphera Franchise Group S.A. (denumită în continuare "Compania") informează cu privire la următoarele evenimente / măsuri la nivelul societăţii American Restaurant System S.A., subsidiara Companiei ce operează în România brandurile Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery.

American Restaurant System va intra în perioada următoare într-o etapă de intensificare a procesului de eficientizare a activităţii, prin reorganizarea reţelei de restaurante, cu scopul optimizării costurilor, creşterii agilităţii în condiţiile unei concurenţe tot mai ridicate şi îmbunătăţirii experienţei clienţilor, care se vor reflecta în redresarea indicatorilor de profitabilitate. Acest proces include şi închiderea a 13 restaurante Pizza Hut într-o perioadă de aproximativ 6 luni, în special unităţi care deservesc zone cu un grad mare de suprapunere, rezultat în urma consolidării sub un singur brand şi alinierii operaţiunilor Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery", se arată în anunţul companiei.

Grupul din industria de food service Sphera Franchise Group a încheiat primul semestru al acestui an cu un profit net de 19,4 milioane lei, faţă de o pierdere netă de 8,7 milioane lei în acelaşi interval din 2022, potrivit rezultatelor financiare publicate în august.

Comentarii Facebook