Pe tronsonul de autostrada Campia Turzii - Turda urmeaza sa fie turnat stratul de uzura. Cei 12 kilometri vor fi gata pana in noiembrie


Tronsonul de autostrada Campia Turzii - Turda, de 12 kilometri, este finalizat in proportie de 80%, a declarat pentru Stiri de Cluj directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj (DRDP), Ion Pantelimon.

"Pe sensul de mers de la campia Turzii - Turda sunt turnati 10 km si urmeaza sa fie turnat binderul si stratul de uzura, iar pe dreapta, pe sensul de la Turda la Campia Turzii s-au terminat lucrarile pe 7 kilometri si mai avem de lucru la restul, pentru a finaliza tronsonul", a precizat Ion Pantelimon.

Potrivit directorului Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj, lucrarile sunt finalizate in proportie de 80 - 85% si va fi respectat termenul de predare promis de premierul Emil Boc, adica luna noiembrie.

"Bretelele de acces pe autostrada si bypass -ul peste drumul national sunt finalizate, dar mai avem de turnat si acolo binderul si stratul de uzura. Ne tinem de cuvant si tronsonul va fi terminat, urmand sa ajute atat cele doua orase Turda si Campia Turzii, pentru ca autostrada va fi si un fel de centura, dar si sa prelungeasca tronsonul deja terminat de la Gilau la Turda", a mai afirmat Ion Pantelimon.

Portiunea de 12 kilometri, intre Turda si Campia Turzii, va costa in total 38 de milioane de euro si va face ca pe raza judetului Cluj autostrada Transilvania (A3) sa masoare 54 de kilometri.

Comentarii Facebook