Noutate ABSOLUTĂ la Aeroportul Cluj. Apar patru noi curse și un nou avion

 

O companie aeriană va plasa la CLuj-Napoca un avion stabil din 2016, pentru a putea fi operate 4 noi curse.

 

Dr. John Stephenson, vicepreședinte Wizz Air, a declarat că din iulie 2016 vor fi lansate 4 noi zboruri și va fi plasată la Cluj-Napoca cea de-a cincea aeronavă a WizzAir. De asemenea, din 22 iulie 2016, vor fi lansate patru noi curse din aceeași perioadă, spre Alicante (Spania), Berlin (Germania), Bilund (Danemarca), Doncaster Sheffield (Anglia).

 

Clujul a fost o poveste de succes pentru WizzAir. Am crescut treficul cu 41% din ianuarie și până acum. Cu aeronava pe care o vom parca la Aeroportul Internațional Cluj, vom ajunge la 17 aeronave în România”, a declarat John Stephenson. 

 

Prețurile pentru aceste noi curse încep de la 129 de RON pentru Alicante și Dancaster Sheffild, iar pentru celelalte două destinații prețurile sunt de 109 RON. Aceste zboruri pot fi cumpărate începând de azi la prețuri promoționale. 

 

Destinații:

 

Alicante (Spania) - zboruri - miercuri, duminică; lansare - 24 iulie; preț / 129 ron

Berlin (Germania) - zboruri - luni, vineri; lansare - 22 iulie; preț 109 RON 

Billund (Danemarca) - zboruri - marți, sâmbătă; lansare 23 iulie; preț 109 RON

Doncaster Sheffield (Anglia) - zboruri - luni, vineri; lansare 22 iulie; preț 129 RON

 

Directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, a spus că traficul de pasageri pe 2015 a depășit prognozele de 1,4 milioane de pasageri, iar cifra finală va fi de 1 milion 480 de mii de pasageri.

 

În 2020, Aeroportul din Cluj ar putea ajunge la 2.267.500 pasageri. ”Pentru a putea ajunge la aceste cifre, extinderea pistei este foarte importantă, pentru că există potențial pentru zboruri intercontinentale. Vin pasageri de pe o rază mai mare de 200 de km pentru a călători de la Cluj”, a mai spus David Ciceo.

 

Recordurile realizate de Aeroportul Cluj în 2015 sunt mai multe: luna cu cel mai mare record de trafic a fost iulie, cu 162.638 pasageri, ziua cu cel mai mare număr de pasageri a fost 29 iulie, cu 6.424 pasageri, iar cifra de un milion de pasageri a fost atinsă mult mai repede față de anii trecuți, în 10 septembrie.

Comentarii Facebook