Nesimțirea lovește din nou! Cluj-Napoca: 3100 euro/mp, Dubai: 1900 euro mp - FOTO


Clujul era comparat până acum cu faimosul Dubai, în ceea ce privește prețurile de pe piața imobiliară, dar se pare că am depășit cunoscutul emirat.

Un clujean s-a luat cu mâinile de cap când a văzut o locuință de 11 mp, adică o debara mai mare, scoasă la vânzare cu 34.500 de euro. Acesta a comparat prețul cu al unui apartament din Dubai, de 67 de mp, vândut cu 130.000 de euro.

Aroganta de cluj-napoca (chiar nu pot sa scriu cu litere mari) lovește din nou!!! 3100€/m² / Dubai 1900€/m²!!!”, a comentat Ovidiu.

Problema este că la Cluj se construiește foarte puțin, ceea ce face ca apartamentele existente să se scumpească exagerat. Una dintre soluți iar fi demararea construcțiilor în Sopor. 

Administrația locală speră să demareze curând lucrările pentru cel mai modern cartier din România. Potrivit planului, Sopor este un cartier care va fi proiectat de la zero. Pentru prima dată, după anul 1989, se va planifica inițial infrastructura cartierului, iar ulterior autoritățile vor aproba construcția acestuia.  

În Sopor vorbim despre 250 de hectare, pe care se va putea construi după ce PUZ -ul va fi aprobat.

Comentarii Facebook