Majorarea alocațiilor copiilor, RESPINSĂ de PSD: Am fost făcuţi în toate felurile


Cu toate că aleșii își rpegătesc pensii mai mari, deputații PSD din Comisia de Muncă au respins proiectul PNL privind creşterea alocaţiilor copiilor, de la 42 la 84 lei pe lună,.

Aceștia susțin că nu sunt fonduri suficiente pentru creșterea alocației copiilor.

Cu toate că aleșii își pregătesc pensii mai mari, se pare că fonduri pentru majorarea alocației nu există

Deputaţii PSD s-au opus măririi alocaţiei copiilor pe motiv că nu ar exista fonduri bugetare suficiente pentru creşterea acestora. Printre aleşii care au votat "împotrivă" se află Florin Iordache, Adrian Solomon şi Cristina Nichita.

"Ministerul Finanţelor şi Ministerul Muncii să vină să precizeze sursele de unde vom da alocaţiile. Nu putem mări o alocaţie fără să avem o sursă. Această creştere de la 42 la 80 nu acoperă cheltuielile, dar, în acelaşi timp, la cele 3.600.000 de copii nu ne putem permite să dăm o lege fără să avem sursa de finanţare", a declarat Florin Iordache, scrie realitatea.ro.

"A fost considerat acest amendament un "tembelism" de către PSD, am fost făcuţi în toate felurile. Ni s-a explicat foarte savant de reprezentantul Ministerului Muncii că există şi alte forme de sprijin pentru copii în afara acestei alocaţii", a declarat Ludovic Orban.

Comentarii Facebook