Magazinele și supermarketurile nu se vor închide în weekend: ,,Din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun”


Premierul Marcel Ciolacu a ținut să încheie subiectul închiderii marilor magazine în zilele de weekend, care a stârnit nenumărate controverse în mediul online în ultimele zile. 

Acesta a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca  mall-urile și supermarketurile să fie închise în weekend.

„Vreau să închid un subiect care a provocat dezbatere publică, cel legat de programul magazinelor la sfârşit de săptămână.

Din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.

Au închis alţii pieţele în pandemie şi au pus orar la magazine, nu mai suntem în etapa aceea”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit Digi24.ro.

Discuția a luat amploare după ce micii comercianți au cerut Guvernului ca supermarketurile din România să fie închise sâmbăta și duminica, menționând și faptul că măsuri similare au fost luate în mai multe state europene, ca Olanda, Franța sau Elveția.


Comentarii Facebook