Locuri de muncă în domeniul hotelier, în România și în străinătate. Vezi cum poți aplica (P)



”Find a job you love and you will never have to work a day in your life!” spunea Confucius. Cu aceste cuvinte in suflet, am pornit atunci cand am adus proiectul Jobs4Hotels in Romania. Jobs4Hotels.ro este primul portal cu locuri de munca, din Romania, care se adreseaza strict domeniului hotelier, facand parte din reteaua internationala Jobs4Hotels care acopera acest domeniu din Germania, Austria, Ungaria, Croatia, Serbia, Muntenegru, Bosnia urmand ca, in viitoarul apropiat, sa prindem contur si in Italia, Spania, Grecia, etc.

Suntem puntea dintre cei care isi cauta un job in turism si hotelurile / restaurantele sau vasele de croaziera care le ofera. Prin activitatile pe care le intreprindem, dorim sa acoperim cat mai bine si mai mult din necesitatile fiecarei piete, pe de o parte cea a candidatilor, pe de alta parte cea a celor care recruteaza.

Jobs4Hotels.ro s-­a lansat in Romania in primavara acestui an reusind, intr­un timp relativ scurt, sa se numere printre principalele cai de recrutare abordate de companii. De ce? Este simplu! Deoarece aducem si oferim altceva:

· Construim o baza de date cu candidati specializati in industria ospitalitatii, persoane care au studii sau experienta in acest domeniu, facilitand astfel accesul companiilor la personal specializat;

· Oferim internship­uri platite in hoteluri si restaurante cu nume frumoase din Germania, Austria, SUA, etc. Astfel, recrutantii din ospitalitate gasesc rapid si usor persoanele care le intregesc echipa si care vor aduce un plus de valoare companiei. Iar studentii – si nu numai ­ pentru care domeniul hotelier reprezinta o provocare sau o pasiune, ajung rapid la jobul dorit. Locurile de munca publicate pe Jobs4Hotels.ro acopera atat piata din Romania cat si din strainatate. Pe site­ul nostru veti gasi joburi pentru urmatoarele categorii:

o Vase de croaziera
o Management hotelier / administratie
o Marketing
o Vanzari
o Front office staff / receptioneri
o Barmani
o Ospatari
o Bucatari
o Housekeeping / cameriste
o Welness / Frumusete
o Sport / Fitness

Daca: iti place sa zambesti si sa aduci un zambet pe fata celorlalti, sa faci cu pasiune ceea ce faci, sa comunici, sa interactionezi cu oamenii, sa crezi in tine, sa crezi ca poti transforma lumea intr­una mai buna, sa investesti in tine si in viitorul tau atunci te asteptam pe Jobs4Hotels.ro pentru a aplica la jobul pe care il consideri ideal pentru tine!

Jobs4Hotels.ro – noi ne construim viitorul!

Comentarii Facebook