H&M s-a deschis in Iulius Mall Cluj! Sute de clujeni au asteptat 3 ore sa fie taiata panglica VIDEO si FOTO


Magazinul H&M din Iulius Mall a fost inaugurat oficial la ora 11.00 si sute de clujeni au asteptat la rand pentru a primi cardurile care le asigura cumparaturi gratuite de 80 de lei.

Au fost clujeni care au stat in fata Iulius Mall inca de la ora 8.00 dimineata pentru a fi siguri ca prind un loc in fata si pot beneficia de cadrul H&M.

Magazinul s-a deschis la ora 11.00, dupa ce angajatii H&M au dat un mic spectacol. O parte dintre clujenii care au asteptat rabdatori au fost nemultumiti, insa, deoarece cardurile de reduceri au fost impartite aleator si nu in ordinea asezarii la rand.

 

Conducerea H&M a decis suplimentarea cardurilor pentru a-i calma pe cei nemultumiti.

 

O data cu inagurarea magazinilor a fost lansata si colectia de toamna. "Pentru femei, aceasta inseamna o privire inapoi in anii '70: pantaloni largi, camasi cu cravata, pulovere pe gat, jachete, combinate cu denim de culoare inchisa. Pentru barbati, colectia noului sezon ofera jachete scurte din lana, pantaloni conici, jachete sport, tricotaje, costume si ghete masive. Preturile produselor din aceasta colectie variaza intre 39,90 RON pentru puloverele pentru femei si 89,90 RON pentru rochiile tricotate, sau 39,90 RON pentru camasile barbatesti si 159 RON pentru jachete", a precizat Laura Sinca, Marketing & PR Manager, H&M Romania.

Comentarii Facebook