Farmec, alături de Opera Națională Cluj, bucură sărbătorile clujenilor (P)

Compania clujeană Farmec  a fost  partener, în calitate de sponsor  principal, al Concertului extraordinar de Crăciun Christmas Delights care a avut loc sâmbătă la Opera Națională Română. Evenimentul i-a reunit pe  soliștii Paula Seling, Florin Estefan, Hector Lopez  dar şi  Corul de copii Junior Vip,  Grupul Divertimento de la Liceul de coregrafie și artă dramatică Octavian Stroia,  alături Corul și Orchestra Operei Naționale Române Cluj-Napoca. În program au fost  colinde și cântece internaționale specifice sărbătorilor de iarnă. 

 

Mihaela Turdean, membru al Consiliului de Administraţie Farmec, sponsorul principal al evenimentului a declarat:  ,,Suntem onorați să sprijinim acest eveniment extraordinar, care a avut forța de a recrea tărâmul magic al Crăciunului şi în acelasi timp suntem mândri să fi ascultat artiști deosebiţi,  a căror voce ne-a ajuns la suflet și a căror pasiune ne-a încălzit inimile. Suntem bucuroși să sprijim eforturile Operei Naționale din Cluj, una dintre cele mai importante promotoare a valorilor artistice și lirice din România, cu atât mai mult cu cât îi împărtășim aplecarea către tradiție și performanță. Sunt valori pe care și noi, la Farmec, le prețuim de peste 120 de ani. Alături de clujeni, am construit cea mai mare companie românească de cosmetice din țară și o adevărată emblemă a acestui oraş.  Datorită pasiunii cunsumatorilor noştri,  avem unul dintre cele mai inovatoare portofolii de produse de pe piață și ne păstrăm locul în preferințele a generații de femei.

 

De asemenea, datorită geniului Prof. Dr. Ana Aslan, creatoarea primelor produse anti-aging din lume și a unui adevărat fenomen internațional în ceea ce privește îngrijirea geriatrică, Farmec are privilegiul de a dezvolta brandul Gerovital. Acesta este  unul dintre cele mai cunoscute produse 100% românești în țară, cât și în străinătate și suntem hotărâți să-i ducem numele mai departe cu pasiune și  cinste.

 

Suntem mândri că punem în fiecare produs care iese pe poarta companiei Farmec o fărâmă din spiritul nostru  de clujeni. Și suntem mândri că punem umărul la recunoașterea României în lume, așa cum acești artiști care au susţinut concertul  Christmas Delights  își poartă arta pe marile scene de pe glob și vorbesc prin lirica lor despre această țară.

 

Noi, cei de la Farmec, le dorim tuturor clujenilor  Sărbători Luminoase și pline de căldură și un An Nou încărcat de reușite și prosperitate!”

 

 

Comentarii Facebook