E.ON Gaz renunta la casieriile proprii. Clientii isi pot plati facturile la partenerii companiei

Compania E.ON Gaz a decis inchiderea casieriilor proprii de incasare a facturilor. Reprezentantii companiei sustin ca aceast serviciu a fost preluat de partenerii firmei.


"E.ON a decis sa-si restranga activitatile de incasare prin intermediul casieriilor proprii, fiind inchise casieriile E.ON unde se puteau plati facturile reprezentand contravaloarea consumului de gaze naturale, aceste operatiuni fiind preluate de catre partenerii nostri", sustin oficialii companiei intr-un comunicat de presa.

?

Reprezentantii E.ON sustin ca programul de diversificare a "canalelor de plata" a fost demarat in 2007, astfel incat in prezent clientii au la dispozitie un numar mare de agentii bancare si de alti parteneri, la care se pot face platile.


"Pentru ca plata facturilor de gaze naturale sa se efectueze cat mai rapid si cat mai simplu, E.ON Romania a dezvoltat parteneriate cu principalele banci si furnizori de servicii are activeaza in zona sa de competenta, astfel incat clientii companiei sa beneficieze de existenta unui numar considerabil de locatii unde se pot achita facturile si, totodata, de facilitatile de plata oferite de catre acestea", se mai arata in comunicat.

?

In judetul Cluj, contravaloarea consumului de gaze naturale poate fi achitata la un numar de 270 de parteneri, dintre acre 147 sunt in municipiul Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook