Sambata 21 Septembrie

E fain la Cluj, e ”forte, forte, fain”! Garsonieră în garaj, la parterul blocului: ”Oamenii le-au transformat în garsoniere” - FOTO


Un clujean și-a amenajat garajul și l-a scos la vânzare. Cere pe el 45.000 de euro.

Fiind în căutarea unei garsoniere în Mănăștur, am sunat și așa am aflat că garsoniera este într-un garaj. 

Cat de ipocriți pot fi oamenii? 45000 de euro pentru un garaj.

Nu am intrat în detalii despre veridicitatea actelor pentru garaj, dar totuși… Ca la noi la nimeni”, ne-a semnalat un clujean. 

Această proprietate reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută un loc de locuit accesibil și bine amplasat în oraș.

Garsoniera este amplasată la parterul unui imobil cu 3 niveluri, oferind astfel un acces facil și comod. Cu o suprafață utilă de 20 de metri pătrați, aceasta este compartimentată în mod eficient, oferind tot confortul necesar.

La intrarea în apartament, veți găsi o bucătărie bine utilată, unde puteți pregăti mâncărurile preferate fără nicio problemă. Camera este amenajată pentru a vă oferi un loc liniștit și confortabil pentru odihnă și relaxare. Baia este dotată cu toate facilitățile necesare, asigurându-vă un mediu igienic și confortabil”, este prezentată proprietatea.

Știri de Cluj a sunat agentul imobiliar, pentru a afla detalii. ”Am două garsoniere de vânzare. Una confort 1, dar aia e mai scumpă, e la 65.000 de euro. Aceasta de 45.000 de euro e mai ieftină și e o bună ofertă. E o problemă că e de fapt un garaj. Acolo, blocurile aveau garaje încă din construcție, dar oamenii le-au transformat în garsoniere și le-au scos la închiriat cu 250 de euro pe lună. Garsoniera din garaj are toate utilitățile. Aceasta e pe colț și are și un geam”, ne-a spus agentul încântat de oferta făcută.

Garsoniera - garaj poate fi vizitată în zona Kaufland, din Mănăștur.

collage.png

Comentarii Facebook