Marti 7 Februarie

De Ziua Femeii, Iulius Mall Cluj lansează catalogul fashion cu cele mai cool ținute ale primăverii (P)


De ziua ta, te surprindem cu un altfel de cadou! Iulius Mall Cluj a lansat un nou catalog, inspirat din tendințele sezonului primăvară-vară 2018. Descoperă cele mai noi piese vestimentare, disponibile în magazinele din Iulius Mall Cluj, și alege ținuta care te va transpune într-o lume Beyond where we are now.

În această primăvară, te încurajăm să îmbrățișezi nonconformismul și să te exprimi liber prin stilul tău vestimentar. Așa că, te invităm să descoperi outfit-urile propuse, să le adopți în garderobă și să prinzi curajul de a fi inventivă în alegerea ținutelor care te reprezintă. Inspiră-te din noul catalog SS18, Beyond where we are now. Vei găsi sugestii inspirate, îndrăznețe și originale, care te vor ajuta să descoperi cea mai bună versiune a ta.

Pentru că știm cât de mult îți plac sesiunile de shopping în magazinele Iulius Mall Cluj, am selectat cele mai interesante piese vestimentare din colecțiile actuale ale brandurilor tale preferate. Poți fi chiar tu un trend setter combinând articole de la Zara, Pull and Bear, Stradivarius, H&M, Pimkie, Motivi, Tommy Hilfiger, Stefanel, Guess by Marciano, Michal Negrin, Alyich, U-MAN, 7 Camicie, Parfois, Il Passo și Tezyo. Pentru un look wow poți apela la stiliștii Gett’s Color Bar, cei care au asigurat partea de hair & make-up pentru modelele din campanie.

Tematica shooting-ului, Ultra Violet, se regăsește nu doar în piesele vestimentare, ci și în efectele utilizate pentru realizarea imaginilor. Vezi catalogul și filmul de prezentare pe site-ul și pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj. Pregătește-te să fii surprinsă!

Comentarii Facebook