Daniel Don: Sunt firme în Cluj de care fug angajații, pentru că sunt tratați ca niște sclavi

 

Directorul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Cluj, Daniel Don, a declarat, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE, că sunt firme în Cluj care sunt evitate de șomeri și de la care angajații fug.

 

Sunt firme în Cluj la care oamenii nu vor să meargă și la care nu se ocupă niciodată locurile de muncă. Vin cei de la firmă și ne cer să îi scoatem din șomaj pe oameni pentru a-i pedepsi. 

 

Dacă unul refuză și refuză al doilea, vedem că la acea companie există un număr foarte mare de persoane care pleacă, înțelegem că este o problemă și nu ne vine să recomandăm spre angajare firma respectivă.

 

Problema este comportamentul patronului față de angajat. Chiar dacă oamenii sunt necăjiți, au persoanlitate și spun că nu se duc”, a spus Daniel Don.

 

Cât câștigă un muncitor la Bosch - Jucu?

 

Șeful AJOFM Cluj a dat ca exemplu alte țări, unde un om cu potență financiară trebuie să își angajeze un manager care să îi conducă afacerea. ”Nu toți oamenii cu bani au și abilități de comunicare cu oamenii. Trebuie să fie un manager care să trateze cu angajații, pentru a evita situațiile acestea”, a spus Daniel Don.

 

Veste îngrijorătoare! Ai carte de muncă în Cluj trebuie să citești această ȘTIRE

Comentarii Facebook