Cumparaturi mai ieftine cu pana la 80% la Iulius Mall


Iulius Mall a dat startul promotiilor de iarna pentru articolele specifice anotimpului rece, iar magazinele fac pana la 80% reducere.

Clientii IULIUS MALL care doresc ca la inceput de an sa isi completeze garderoba trebuie sa stie ca Sprider Stores, Nichi, Escudo, Adam’s by Secuiana si Mizar au promotii de pana la 70%, iar la Jolidon ajung chiar si la 80%.

De asemenea, magazinele Kenvelo si Wellensteyn isi vor incânta admiratorii cu oferte de pana la 60%. Piese vestimentare cu preturi la jumatate se gasesc la Tommy Hilfiger, Stradivarius, Bossini, Dokyard Islands, Guara, Little Big, Mathilde, Motivi, Motor, Golden Point, IQ, Leonardo Fashion si Only for You. La fel de atragatoare sunt si ofertele Zara, Calvin Klein, Contessa si Miss Sixty&Energie - pana la 40%.

Promotiile speciale din IULIUS MALL continua si la magazinele de incaltaminte: Amely pana la 70%, Bata si Office Shoes pana la 60%, iar Ecco, Veronesse, Zuca si Condor pana la 50%. Cei care vor cumpara de la Deichmann vor beneficia de o promotie de 50% la al doilea produs, iar pe al treilea il primesc gratuit.

Pentru femei si nu numai, magazinele cu parfumuri si cosmetice au pregatit oferte atractive: Marionnaud intre 30% si 70%, Sephora 30%, 50% si 70%, iar Sabon si Professional Shop isi asteapta clientii cu pachete cadou si preturi promotionale. Cei care doresc sa cumpere de la IULIUS MALL bijuterii si accesorii la oferta sunt asteptati la Meli Melo - pana la 70%, Accessorize 50%, 4 Friends 30%, Gemstone Bijou - pana la 20%. Articole sportive se gasesc la preturi avantajose in magazinele Reebok 50%, U-MAN si Nike - pana la 40%, precum si Adidas 25%.

Parintii care doresc sa le faca celor mici cadouri sunt asteptati la Noriel, Picioru’ Gras si Dinoland, unde preturile sunt mai mici cu pana la 70%, precum si la Piciul si Coccodrillo, unde sunt promotii de pana la 50%. si magazinele cu produse pentru casa si decoratiuni, precum Bam Boo, Sarra Blu si Home Sweet Home au taiat din preturi cu pâna la 20%-50%. Promotiile si ofertele speciale continua la Coffee Beans - 35%, dar si la food court, precum si in zona de servicii.
Urmariti pe www.iuliusmall.com sau pe Facebook/Iulius Mall Cluj, unde veti gasi lista completa a ofertelor promotionale.

Comentarii Facebook