Cum poți să scapi de News Feed-ul de pe Facebook


Partea de News Feed este cea care vă distrage atenția preț de multe minute, de fiecare dată când intrați pe Facebook, însă acum există o soluție pentru această problemă.

De multe ori se întâmplă să intrați pe Faceook pentru a discuta cu un prieten și să vă treziți după câteva zeci de minute că ați uitat ce doreați să faceți.

Soluţia este eliminarea acestei componente din website prin mai multe moduri cât se poate de simple. Primul este o extensie de Chrome care poate fi descărcată de AICI şi care nu are nici un parametru de configurat. O instalaţi şi nu mai aveţi News Feed când veţi intra pe Facebook. Pentru a vedea ce a mai făcut un prieten de al vostru în ultima perioadă, cu acest plugin instalat, va trebui să-l căutaţi după nume în bara de căutare din partea de sus a paginii, scrie playtech.ro.



Cea de-a doua metodă este cross-platform şi a fost realizată de un programator pe nume Max Friedrich. Aceasta este de fapt un stil CSS poate fi descărcat de pe Github şi pe care ar trebui să-l puteţi instala în orice browser după ce aţi instalat extensia Stylish.

Comentarii Facebook