Cum arată cea mai scumpă vilă cu PISCINĂ din Cluj. Prețul e ASTRONOMIC - FOTO

 

Clujenii cu bani și-au construit vile cu piscină, care arată de-a dreptul senzațional. Unele dintre acestea sunt scoase la vânzare la prețuri exorbitante.

 

În zona Făget, în apropierea pădurii, o vilă din 2011 are un preț cerut de 980.000 de euro. Amplasată pe un teren de 2.149 de metri pătrați, construcția este dispusă pe demisol și parter și are o suprafață de 507 metri pătrați. La demisol se găsește o saună și piscina cu ieșire în curte.

 

 

 

Vila de vanzare in Faget, la liziera padurii, drum asfaltat, amenajata in stil mediteranean, unde majoritatea functiunilor sunt grupate la parter, ceea ce face din aceasta locuinta o casa potrivita pentru o familiile tanara.

 

Este o locuinta cu o arhitectura mai indrazneata. Incaperile amenajate in stil mediteranean se inspira din elementele naturii, pereti cu piatra, pardoseli din marmura si lemn.

 

Atractia acestei vile este oferita de elementele de decor si mobilier, interesante, bogate, confortabile si functionale, transformand camerele in incaperi calde si primitoare.

 

Casa este amplasata pe un teren de 2149 mp, avand o suprafata utila de 507 mp, desfasurata pe 2 niveluri astfel: Demisol: depozit, spalatorie, buncar, baie, sauna si o piscina cu iesirea in curte.

 

În zona Dâmbul Rotund, o vilă de 350 de metri pătrați utili (foto sus+jos), compartimentată în nouă camere (plus dependințe), poate fi achiziționată cu 960.000 de euro. Structurată pe P+2E, casa a fost construită în 2011, pe un teren de 1.925 de metri pătrați. În curte se află o piscină de 90 de metri pătrați, conform imobiliare.ro.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook